Wij bieden onze nieuwe klanten een proefperiode van 30 dagen aan.

Wij hebben een gevarieerd assortiment aan koffiemachines welke wij u kunnen aanbieden.

Wij bieden onze nieuwe klanten een proefperiode van 30 dagen aan.

Wij hebben een gevarieerd assortiment aan koffiemachines welke wij u kunnen aanbieden.

30 Days
Free Trial
Best Service, Best Choice!
Miko Curaçao

Miko Curaçao

Miko Curaçao is de officiële distributeur van Miko koffie op Curaçao en is een volledig partner van Miko België, de producent van de koffie en bijproducten. Miko is een zeer gewaardeerd merk in de koffie wereld en is wereldwijd een hele bekende en professionele organisatie. Naast Miko koffie voeren wij ook de Fairtrade lijn genaamd Puro.

Op Curaçao zijn wij marktleider in de horeca branche en daarnaast vindt u onze machines op steeds meer kantoren op het eiland.

Om de wensen van eenieder tegemoet te komen, bieden wij koffiemachines aan voor de volgende disciplines:

Miko Curaçao biedt niet alleen materiaal en koffie, maar ook alle bijbehorende producten zoals suiker, melk, koekjes, thee en cacao.

Wij bieden een concept op maat. Wij adviseren elke klant aan de hand van zijn capaciteit en budget. Wij bieden een complete service; uw koffiemachine, uw koffie en bijproducten, uw servies en zelfs training voor uw personeel. De service reikt tot het einde: uw perfecte kopje koffie.

U kunt ten alle tijde rekenen op ons als uw koffie service partner. Wij zorgen ervoor dat alles loopt zoals u dat wilt. U kunt uw bestelling altijd door bellen of mailen naar ons kantoor. Dankzij onze hoog opgeleide technici, bent u altijd verzekerd van een snelle en perfecte service. Naast het installeren van uw apparatuur, plegen wij maandelijks preventief en compleet onderhoud. 

Wij hebben 24 uurs service en dit zelfs 7 dagen per week. In geval van een storing zorgen wij ervoor dat u daar zo min mogelijk last van ondervindt.

Of het nu voor een goede kop filterkoffie, een sublieme espresso of een heerlijke cappuccino, onze kennis is uitgebreid en up-to-date. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u voor elke denkbare situatie adviseren welke koffie het beste bij u past.