Wij bieden onze nieuwe klanten een proefperiode van 30 dagen aan.

Wij hebben een gevarieerd assortiment aan koffiemachines welke wij u kunnen aanbieden.

Wij bieden onze nieuwe klanten een proefperiode van 30 dagen aan.

Wij hebben een gevarieerd assortiment aan koffiemachines welke wij u kunnen aanbieden.

30 Days
Free Trial
Best Service, Best Choice!
Puro

Puro

Puro koffie is het groenste koffiemerk. We betalen een eerlijke prijs aan de bonentelers. In Zuid-Amerika worden de planten en bossen beschermd. Wij noemen het People, Planet en Plezier. Puro koffie is niet alleen groen, maar ook ongelooflijk lekker.

Puro koffie draagt ​​het Max Havelaar keurmerk . Bij Max Havelaar wordt alles in het werk gezet om de werk- en leefomstandigheden in derde wereldlanden te helpen verbeteren. Het keurmerk is een waterdichte garantie voor betere handelsvoorwaarden.

Het Amazonewoud wordt beschreven als "de longen van onze planeet" omdat het zorgt voor de essentiële milieu- en werelddienst van het continue recyclen van koolstofdioxide in zuurstof. Voor elke verkochte kilogram Puro koffie wordt er een financiële bijdrage afgestaan ​​om duurzaam regenwoud te kopen en te beschermen. Zo heeft Puro vele hectaren regenwoud in samenwerking met het World Land Trust gekocht door Sir David Attenborough in Ecuador.

Puro is een hoge kwaliteit koffie en aan het fris en kleurrijk ontwerp zie je in een oogopslag dat dit een koffie met een diepgaand bericht is. Dit zorgt ervoor dat elke kop koffie zo goed smaakt!

Koffie en bijproducten

Puro Fairtrade Espresso bonen

Puro (speculaas) koekjes
Puro bruine suikerstaafjes
Puro melkcupjes
Puro witte suikerstaafjes

Puro onderleggers/druppelvangers
Puro wegwerpbekers

Puro Espresso porseleinen kopjes
Puro Cappuccino porseleinen kopjes
Puro Coffee porseleinen kopjes

Puro porseleinen ovale schotels
Puro porseleinen ronde schotels 

 

Fairtrade Puro thee Assortiment (8 verschillende smaken)
Fairtrade Puro thee Forest Fruit
Fairtrade Puro thee Aardbeien
Fairtrade Puro thee Citroen
Fairtrade Puro thee Earl Grey
Fairtrade Puro thee Groen
Fairtrade Puro thee Rooibos
Fairtrade Puro thee Groene munt
Fairtrade Puro thee Rozenbottel
Fairtrade Puro thee Appel-Kaneel
Fairtrade Puro thee Kamille

 

 

 

Max Havelaar

Max Havelaar

Op elk pakje Puro Fairtrade koffie prijkt het Max Havelaar-keurmerk voor eerlijke handel: Puro koffie is van A tot Z geteeld, geoogst en verwerkt volgens de internationale richtlijnen van Fairtrade-Max Havelaar:

Economisch:
De koffieproducenten kunnen rekenen op een minimumprijs die al hun kosten dekt en bovendien krijgen ze een extra premie om ontwikkelingsprojecten op te zetten in hun gemeenschap.

Sociaal:
De koffietelers en arbeiders werken in menswaardige arbeidsomstandigheden. Geen sprake van kinder- en dwangarbeid.

Ecologisch:
De koffieboeren passen milieuvriendelijke productiemethodes toe.

Max Havelaar zorgt ervoor dat de producten uit het Zuiden op een eerlijke en rechtvaardige manier in het Noorden worden verkocht. In totaal zijn er meer dan 1,4 miljoen boerenfamilies en arbeiders betrokken bij deze rechtvaardige productie en handel. Zo ook de familie Cordoba-Chinchay uit Peru. De koffiebonen die zij met veel zorg telen, proeft u in uw kopje Puro koffie.

World Land Trust

World Land Trust

Ooit bedekte het regenwoud 14% van onze aardbodem; nu is dat nog slechts 6%. Experts schatten dat wat vandaag nog overblijft van het regenwoud in minder dan 40 jaar volledig verdwenen zal zijn. Bovendien zal door de ontbossing van de regenwouden binnen 25 jaar bijna de helft van de planten- en dierenpopulatie verdwenen of met uitsterven bedreigd zijn.

Puro is van mening dat we moeten ondernemen met zowel ons hoofd, als ons hart. Wij leveren een bijdrage om de kaalslag van onze planeet te stoppen. Daarom werken wij samen met de natuurbeschermingsorganisatie World Land Trust, waarvan het peterschap wordt gedragen door Sir David Attenborough, wereldberoemd voor zijn natuurfilms zoals ’’Life on Earth’’ en ’’The living Planet’’.

Wereldwijd helpt het World Land Trust, in nauwe samenwerking met lokale partners en de plaatselijke bevolking, de unieke biodiversiteit van regenwouden en andere bedreigde habitats duurzaam te beschermen.

Voor elke kilo verkochte Purokoffie staan wij een financiële bijdrage af aan het World Land Trust om tropisch regenwoud in Ecuador aan te kopen. Puro beschermt er een uniek stuk nevelwoud, het reservaat Cerro Candelaria.

Met elk kopje Puro dat u nuttigt, draagt ook u een boompje bij tot een groenere wereld. Lees meer over Puro op www.purocoffee.com