Wij bieden onze nieuwe klanten een proefperiode van 30 dagen aan.

Wij hebben een gevarieerd assortiment aan koffiemachines welke wij u kunnen aanbieden.

Wij bieden onze nieuwe klanten een proefperiode van 30 dagen aan.

Wij hebben een gevarieerd assortiment aan koffiemachines welke wij u kunnen aanbieden.

30 Days
Free Trial
Best Service, Best Choice!

Miko4u S-04

Met zijn stijlvol design vormt de espressomachine S-04 dé blikvanger in uw ontvangstruimte, op het directiekantoor of in de vergaderzaal. Deze compacte espressomachine is uiterst gebruiksvriendelijk: met de voorgedoseerde capsules koffie zet u snel en eenvoudig een kopje heerlijke espresso of café crème. De versgebrande koffie wordt onmiddellijk in capsules verpakt, zodat de subtiele aroma’s perfect bewaard blijven. Voortaan geniet u dus ook op kantoor van de verfijnde smaak van heerlijke espresso met een perfecte crema.

Miko4u S-05

Net als de S-04 is deze espressomachine S-05 dé blikvanger in uw ontvangstruimte, op het directiekantoor of in de vergaderzaal. Deze compacte espressomachine is uiterst gebruiksvriendelijk: met de voorgedoseerde capsules koffie zet u snel en eenvoudig een kopje heerlijke espresso of café crème. De versgebrande koffie wordt onmiddellijk in capsules verpakt, zodat de subtiele aroma’s perfect bewaard blijven. Voortaan geniet u dus ook op kantoor van de verfijnde smaak van heerlijke espresso met een perfecte crema.

Maestro Bean to Cup

De Maestro Bean to cup is uitgevoerd met 3 canisters voor koffiebonen, topping, cacao of suiker. Zeven vrij instelbare producttoetsen voor de keuze van diverse koffiespecialiteiten en heet water uitgifte. De Maestro maakt gebruik van verse koffiebonen waarmee u kop voor kop een heerlijk versgezette espresso, café crème, cappuccino of een chocoladedrank maakt.

Miko 151 Glaskan

De 151 glaskan is, afhankelijk van uw koffiebehoefte, beschikbaar met handvulling of in een uitvoering aangesloten op de vaste wateraansluiting. In 5 minuten zet u maar liefst 15 koppen verse filterkoffie. Een tweede warmhoudplaat boven op de machine verwarmt nog niet uitgeserveerde koffie terwijl de machine al weer een volgende kan koffie voor u zet.

Miko 151 Thermos

Bij de 151 thermos wordt de koffie rechtstreeks in een thermoskan gezet. De thermoskan is voorzien van een uniek pompsysteem die het tappen van koffie mogelijk maakt zonder de thermoskan te hoeven openen. Ook deze versie heeft een manuele uitvoering en een aansluiting op de vaste wateraanluiting.

Miko 508

Perfect voor iedere grootverbruiker! De 508 zet naar keuze 4 of 8 liter koffie in een thermoscontainer. In combinatie met de voorgedoseerde pouch-pack is koffie zetten een fluitje van een cent. De Miko 508 wordt standaard geleverd met 2 containers en een driptray.